![]() |
| Tämä on erittäin tärkeää keittiötyössä. Tänä päivänä hygieniapassi vaaditaan työntekijöiltä yli kolmen kuukauden työsuhteessa, mutta usein työnantajat vaativat sen myös työharjoittelujaksoilla ja heti työsuhteen alussa. Kotitalous- ja kuluttajapalvelujen koulutuksen aikana oli mahdollisuus suorittaa passi ja siitä on ollut todella paljon hyötyä työpaikoilla ja myös omassa kotitaloudessa. http://www.evira.fi/ |
Tämä Blogi on osa kodinhuoltajaopiskelijoiden Kirsi Tiimosen ja Katariina Matilaisen opinnäytetyötä. Blogissa voit seurata elämää ja opiskelua Koulutuskeskus Agricolassa Pieksämäellä
tiistai 7. helmikuuta 2012
Henkilökohtainen hygienia keittiötyössä
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti